retinol
velvet spa
Quality logo
Ingen annen ingrediens i hudpleie har det vært forsket mer på!


A-Vitamin (Retinol) får mye oppmerksomhet fordi den har fantastiske egenskaper som virker direkte på hudens helse.

Med over 40 års forskning er det vitenskapelig bevist at A-Vitamin (Retinol) har enestående aldringsforebyggende fordeler for huden.


Sjelden har forskerne vært mer enige om at kremer som inneholder retinol - altså vitamin A - faktisk kan glatte ut naturlige aldringsrynker i gammel hud. En av de som har tatt et dypdykk i virkningen av retinol i hudpleieprodukter er Reza Kafi og hans kollegaer på et prosjekt ved University of Michigan Medical School i Ann Arbor.

Referanse: Forskningen publisert i Archives of Dermatology fra JAMA.


Retinol er en svært effektiv og multifunksjonell ingrediens, spesielt på grunn av dens svært små molekyler. Dette gjør at ingrediensen enkelt kan penetrere huden, trenge dypt ned og gjøre sine underverk. Retinol omdannes i huden til vitamin A-syre som fungerer som et hormon som stimulerer cellefornyelsen, samt hudcellenes produksjon av bindevev (kollagen) og fuktighetsbindende stoffer. Huden vil se forynget ut, med mer spenst og volum.


Flere kliniske studier har vist at langtidsbruk av A-vitamin, som for eksempel Retinol kan bedre en hud med rynker og solskader. Årsaken til at den har en slik effekt, er at A-vitaminsyrer øker produksjonen av nye celler og fører til at gamle hudceller frastøtes.

A-vitaminsyrer kan motvirke kvisedannelse, bedre solskadet hud, redusere fine linjer og rynker, redusere pigmentflekker, minimere store porer og jevne  misfarget hudtone. A-Vitamin (Retinol ) fungerer også som en kraftfull antioksidant, den hjelper huden med å holde seg sterk og beskytter mot frie radikaler.

KAMPANJE


Fra 1 Oktober til 14 november

gir vi deg muligheten til å få hele  30 %  på alle våre Triple A  Retinolprodukter fra PhyrisAnsiktsbehandling med A- Vitamin !


Triple A anti-age er en behandling med en unik regenererende effekt som gir et imponerende resultat med den nyeste generasjon av

Vitamin A-aktive ingredienser som passer for alle hudtyper. Retinol i form av klassisk vitamin A reduserer rynker og fine linjer og forbedrer hudens regenererende evne og elastisitet.

Liposomalt innkapslet Retinol understøtter kollagensyntesen i flere timer og bekjemper effektivt dannelsen av fine linjer, den vitaliserer og beskytter huden mot dehydrering.


Retinol har en dokumentert Anti-Age effekt og er en av de mest utprøvde ingrediensene i bekjempelsen av linjer og rynker. Inntil få år siden, var dette  produktet henvist til å utføre sin virkning kun på kvelden.

Dette er ikke lenger tilfelle!

Dr. Grandel har forsket på og utarbeidet den patenterte formelen i Phyris Triple A -  den klassiske anti-rynke ingrediensen med

Retinol Equivalent (innkapslet retinol) som tåler dagslys.

Takket være teknologiske nyvinninger, gjør retinol et spennende comeback som en effektiv anti-rynke ingrediens.

Den innovative retinol trio i Triple A serien bekjemper effektivt linjer og rynker uten hudirritasjon og virker aktivt i 24 timer.


Alle PHYRIS retinol formuleringer inneholder retinol i tre forskjellige former.

Klassisk Vitamin A øker  regenereringen av huden og gir huden ungdommelig elastisitet. Miljømessig stress kan tidlig aldre huden og forårsake         linjer og rynker. Retinol bidrar til å viske disse tegn på for tidlig aldring av huden.


-Liposom-innkapslet Retinol støtter effektivt regenerering av hudens kollagen, gjør allerede rynkete hud glattere og hindrer for tidlig opptreden av nye  rynker.

 

-Naturlig vitamin A fra fersken- juice fungerer som radikaler og leverer utmerket pleie selv under de mest krevende forhold. Denne ingrediensen skaper silkemyk hud og beskytter huden mot for tidlig aldring.

 

-Niacinamide forsterker effekten av retinol trio

Retinol trio jevner ut forandringer i hudens pigmentering, styrker barrierefunksjoner i huden og reduserer rynker. Niacinamide er godt tolerert av huden, og viser sine fulle fordeler når det brukes om natten og i løpet av dagen.


Trilogien fullføres med retinolekvivalent (Niacinamid). Vi er nå i stand til å håndtere synergieffektene av nye stoffer som inneholder vitenskapelig velprøvde aktive ingredienser som har vært velkjente i flere tiår, og bruker dem på måter som kan være til fordel for hver hudtype. Denne unike kombinasjonen av aktive ingredienser forsterker anti-rynkeeffekten, styrker hudbarrieren og øker toleransen.
 A-Vitamin og soleksponering!


Påfør alltid bredspektret UV-beskyttelse med minst SPF 30 eller 50 på dagtid. Vi vet alle at UVA strålene fra solen gjør at huden din aldres, derfor bør du være nøye med å smøre deg med solkrem på dagtid. Er du ikke flink med solkrem, vil heller ikke de mest effektive foryngende ingredienser kunne levere de resultatene du ønsker. Ubeskyttet soleksponering gjør at huden eldes raskere og gir ofte pigmenteringsproblemer. 

Copyright Velvet SPA, 2019