massasje

Massasjelys

fra A World of oils


Økologiske massasjelys

med deilig duft, varm massasje olje som kan helles rett på huden.

Online Booking 

Administrer dine timer selv....

 Gavekort 

Til en du er glad i........

Massasje !

Vi inviterer deg til en dedikert reise som vil åpne et nytt univers for dine sanser. Konseptet vårt er å samle de beste massasje teknikker

og tilby et bredt utvalg av massasjer fra en hel verden.

Tenk igjennom hva du ønsker å få ut av massasjen. Har du spesielle muskelproblemer eller ønsker du en velværemassasje ?


FLERE AV VÅRE MASSØRER ER FYSIOTERAPEUT I TILLEGG.


Kom med dine ønsker når du bestiller time, vi vil hjelpe deg med valget.

Følgende bør vurderes;

  • Skal massasjen være på  hele- eller deler av kroppen?
  • Skal det jobbes med et problemområde (spesielle triggerpunkt etc.) eller er du ute etter en velvære massasje (oppkvikkende, avslappende etc)
  • Hvor hard massasje ønsker du?


Alle våre massasjer er inndelt i varm, lett, medium og dyp massasje.

V = Varm massasje    L= Lett massasje      M = Medium Massasje   D = Dyp massasje

MASSASJE


Butterfly Massasje |    L     50 min. kr 1180,-

Butterfly massasje er en type massasje som bruker teknikker inspirert av bevegelsene til sommerfugler. Denne massasjeformen fokuserer på lette og flytende bevegelser som etterligner vingeslagene til en sommerfugl. Massasjeterapeuten bruker vanligvis lange, milde strøk og svevende bevegelser over kroppen for å avspenne musklene og fremme avslapning.

Butterfly massasje kan bidra til å redusere stress, lindre muskelspenninger og forbedre blodsirkulasjonen i kroppen.
Denne massasjeteknikken er spesielt egnet for de som foretrekker en mild og beroligende massasjeopplevelse.
Lett massasje                                     Candle massasje |     V - L 50 min. kr. 1180,-

Massasje med olje fra brennende lys. Takket være den kremaktige, fine oljen fra lyset som trenger dypt inn i huden, bløtgjør den og gir deg en gjennomgående, avslappende massasje. Du kan velge mellom 4 forskjellige massasjelys med herlig duft og varm, deilig massasjeolje.


I Candle massasje blir du massert med varm, herlig duftende olje fra brennede lys. Massasjen kombinerer milde forsiktige bevegelser med bestemte uttøyende. Denne massasjen lar sinnet få fred og kroppen gir slipp på spenninger. Takket være den kremaktige fine oljen trenger den dypt inn i huden, bløtgjør den og gir deg en gjennomgående, avslappende opplevelse.

Velg mellom følgende massasjelysLavashells massasje     |     V - L - M

Filippinsk lavashells massasje hel kropp, kombinert manuell massasje og lavashell, lett massasje | V - L - M

70 min. Kr. 1575,-

Vi bruker muslingskjell fra Filippinene som er sandblåst, polert og deilig oppvarmet for å gi deg en god, varm og avslappende massasje. Den løser opp spenninger, beroliger nervesystemet og øker blod/lymfesirkulasjonen. Massasjen passer for de fleste, spesielt fin for de som har revmatisme eller fibromyalgi, men ikke gravide.


Lavashells massasje nakke - skulder - rygg - armer, lett massasje 

35 min. Kr. 870,-

Lavashells massasje nakke - skulder - rygg - armer, mage, lett massasje 

50 min. Kr. 1190,-


Lomi Lomi Massasje | L 65 min. kr 1550,-  NYHET !       

 
Lomi Lomi Massasje stammer fra Hawaii, det er en unik og dypt terapeutisk massasje. Denne formen for massasje er kjent for sine lange, flytende bevegelser som etterligner havets bølger. Formålet med Lomi Lomi-massasjen er å løse opp spenninger,
fremme avslapning og gjenopprette balansen i kropp og sinn.

Massasjen utføres ved hjelp av primært underarmene, som beveger seg i lange, brede strøk langs kroppen, ofte i takt med musikk fra Hawaii, og hjelper til med å opprettholde balanse i kroppen.
Lomi Lomi massasje brukes for å oppnå harmoni og riktig energisirkulasjon i kroppen. Den er også kjent som en aristokratisk massasje, da denne formen for massasje tidligere var reservert for den kongelige familien på HawaiiOrientalsk massasje |     L 50 min. Kr 1180-

Massasjen er utviklet for å lindre smerter, løse opp spenninger i musklene, redusere stress og forbedre blodsirkulasjonen. Det er en harmonisk og avslappende massasje hvor man arbeider vekselsvis på hver side av kroppen med store rolige bevegelser, for i neste øyeblikk kraftige og eltende bevegelserBalinesisk massasje     |    M -

 Medium dyp massasje med innslag av velselsvis dype massasjegrep   60 min. Kr. 1460,-

Balinesisk massasje er en blanding av Ayurvedisk og kinesisk massasje. Kombinasjonen av smidige, forsiktige bevegelser og dype, toniske bevegelser gjør denne massasjeteknikken interessant. En balanse mellom avslapping og vital energi.Kombinasjonen av kraftig og lett massasje har gjort denne massasjen populær, ikke minst hos idrettsutøvere. Inkl. hodebunn.

Passer for alle utenom gravide.

                                                                                                                                                                                                                            


Afrikansk massasje     |    D   60 min. Kr. 1500,

Tradisjonell Afrikansk massasje er en "balanserende" massasje, en som gjenoppretter flyten av energi i hele kroppen ved å stimulere blokkerte punkter. Trykket og dyp inntrengning av Sheabutter i porene stimulerer den naturlige elementering av toksiner og fett akkumulert av organismen. Bevegelsene som brukes under massasjen er dype faste bevegelser og press på akupunkturpunkter som stimulerer lyfesystemet og øker blodsirkulasjonen.

Massasjen er en oppstrammende og slankende massasje, derfor anbefales den også forbehandling av cellulitter. Den er oppkvikkende og har god effekt på muskelsmerter. Passer for alle som ønsker en dyptgående massasje utenom gravide.Klassisk Svensk massasje |    M - D

Svensk klassisk massasje har helsebringende effekt på alle, da vi bruker enkle teknikker får å åpne lymfe- og blodsirkulasjonen som bidrar til å fjerne giftstoffer i kroppen. Klassisk massasje styrker musklene og etablerer en bedre balanse mellom muskler og skjelett.

Massasjen benyttes for eksempel ved muskelspenninger, treningsverk, hevelser, muskelknuter og som generelt avslappende og oppmykende behandling.


Klassisk hel kroppsmassasje inkl. hodebunn

80 min. Kr. 1575,-


Klassisk nakke -skulder -ryggmassasje

50 min. Kr. 1050,-

35 min. Kr. 840,-

20 min. Kr. 640,-


Klassisk Svensk massasje- ønsket problemområde dyp f.eks. arm/bein

35 min kr 840


Klassisk Svensk massasje kombinert med varme lavashell  |     V- M - D

Klassisk Svensk massasje nakke, skulder, rygg kombinert med varme lavashell

50 min Kr. 1250,-
Bamboo Massasje med varme bambusrør kombinert med

Klassisk Svensk massasje - hel kropp  |     V -D 70 min. kr 1775,-


Få ny energi - Bamboo Massasje hel kropp gjenoppretter energien og flyten i kroppen. Ved en kombinasjon av Bamboo massasje og klassisk massasje bruker terapeuten en kombinasjon av ulike teknikker som lymfedrenasje, triggerpunktbehandling, klassisk massasje og varme bambusrør til å jobbe med problemområder.

I Bamboo massasje brukes hule bambusrør som er varme. Varmen fra bambusrørene er en stor faktor for effektiviteten til denne massasjen. Varmen tillater dypere massasje, noe som betyr at terapeuten lettere kan komme til knutepunktene. Dessuten antas bambusmassasje å være nyttig for å behandle alle slags muskelskader, smerter og kan til og med være til nytte for personer som liderav spenningshodepine som kommer fra nakke og rygg.
Selve bambusrørene varmes opp og brukes på en rullelignende måte, og strekker og forlenger musklene for å lindre alle slags smerter. Anbefales for de som liker kraftig og hard massasje.

Denne behandlingen er ikke for gravide.

Helkropp


Bamboo Massasje med varme bambusrør kombinert med

Klassisk Svensk massasje nakke, skulder & rygg   |    V - D 50 min. kr 1250,-


Bamboo Massasje gjenoppretter energien og flyten i kroppen. Ved en kombinasjon av Bamboo massasje og klassisk massasje bruker terapeuten en kombinasjon av ulike teknikker som lymfedrenasje, triggerpunktbehandling, klassisk massasje og varme bambusrør til å jobbe med problemer i nakke, skulder og rygg.

Anbefales for de som liker kraftig og hard massasje.

Denne behandlingen er ikke for gravide.
Idrettsmassasje hos vår fysioterapeut    |    M - D 35 min. kr. 899,-


Idrettsmassasje stimulerer til bedre restitusjon og helningsprosess. Den er godt egnet for å behandle og forebygge skader hos idrettsutøvere. I tillegg så er den godt egnet for deg med belastning skader etter ensidig arbeid eller dårlig holdning.

Du må like /tåle en hard, kraftig massasje for å velge idrettsmassasje.

Kan brukes som forebyggende før hard trening/konkurranse eller etter for en bedre restitusjon.


Behandlingens intensivitet og fokusområde vil variere etter kundens spesifikke behov. Denne behandlingen passer til de aller fleste, ikke bare idrettsutøvere da den vil lindre belastningsskader forårsaket av ensidig bevegelse i hverdag eller jobb.

Behandlinger er også super før trening eller konkurranse da den vil hjelpe musklene å yte optimalt.

Massasjen virker forebyggende på strekk og kramper i muskulaturen.

Massasjen passer for de som trener mye


Anticellulitt Massasje med kopping  hos vår fysioterapeut | D 35 min. kr. 870,-


Anti-cellulitt massasje er en spesialisert behandling som har mål å bekjempe cellulitt og forbedre utseendet og tilstanden i huden. Ved å bruke intensive dreneringsteknikker kombinert med kopping, fokuserer behandlingen på å løsne bindevevet, stimulere blodsirkulasjonen og lymfen, samt stramme opp huden.
Typiske problemsoner er ben; foran, bak og sete. Vi anbefaler deg å benytte deg av Spa Jet med Cellulitt program for å øke effekten. Spa Jet program booker man FØR selve cellulitt massasjen.
For å oppnå de beste resultater, bør behandlingen utføres regelmessig og i serier, i tillegg til å kombineres med riktig kosthold og fysisk aktivitet.


Kontraindikasjoner for kopping massasje inkluderer:
1. Skadet, irritert eller skadet hud.
2. Tendens til blåmerker eller enkel dannelse av blåmerker.
3. Tilstedeværelse av solbrenthet.
4. Personer med anemi eller hemofili.
5. Graviditet
6. Ved åreknuter .

Kontraindikasjoner for Spa Jet:
Svært høyt blodtrykk som ikke er under kontroll
Store hjerteproblemer
Nevropati
GraviditetChampi - Indisk hodebunnsmassasje   |     L -M 45 min. Kr. 960-

Massasjen tar for seg hodebunn, ansikt, nakke, øvre del av ryggen og armene. Øker sirkulasjonen i nakke og hodebunn.

Behandlingen er behagelig og avslappende og har god effekt på migrene, nakkesmerter og stress og passer for alle.

Olje: Champi + 100% ArganHodebunnsmassasje | L -M 10 min. Kr. 320,-

Avspenningsmassasje for hodebunn
Kobido - Japansk Massasje |  M - D  60 min. Kr. 1290,-


KOBIDO MASSASJE - OPPSTRAMMENDE & NATURLIG ANSIKTSLØFT !
Kobido er en ansiktsmassasje som ble utviklet så tidlig som på 1400-tallet i Japan, og er en av verdens eldste massasje teknikker. Gjennom tidene har mennesker benyttet seg av denne behandlingen for å få et naturlig ansiktsløft. Kobido er en av de mest allsidige behandlingene, som er resultatet av dens komplekse form - vekslende, skånsom avspenning, trykk- og gnidebevegelser. Massasjen består av langsomme og raske bevegelser som forbedrer blod- og lymfe sirkulasjonen i ansikt, hals, nakke og decollète. Avslappende og revitaliserende massasjebevegelser bidrar til raskere regenerering av hudcellene, gir økt oksygennivå i huden, i tillegg til at produksjonen av kollagen og elastin økes. Behandlingen reduserer spenninger i nakke, hode og ansikt, og er derfor en ideell behandling for de som lider av spenningshodepine eller migrene. Dette er en effektiv og behagelig behandling som virker foryngende og gir et naturlig løft til ansiktet.
Behandlingen tar 60 minutter og anbefales en gang i uken, eller hver 14 dag.


Hvis du har følgende indikasjoner skal du ikke ha
KOBIDO Massage:
- feber
- smittsomme hudsykdommer (virus, bakterielle, sopp)
- ubehandlet høy arteriell hypertensjon (høyt blodtrykk)
- utført estetiske injeksjonsbehandlinger med filler / hyaluronsyre) inntil 6 uker.
- utført estetiske injeksjonsbehandlinger med B-Toxin inntil 2 uker.
- utført trådløft.
- utført uttrekking av tenner inntil 2 uker.
- utført tanninnplantat-behandling inntil 2 måneder.
- første 3 måneder i et svangerskap.

Fase Lifting massasje| med hodebunnsmassasje   |    L -M - D 35 min. Kr. 840,-


Vår nye face Lifting massasje med hodebunnsmassasje involverer en rekke langsomme og raske bevegelser som forbedrer sirkulasjonen av blod og lymfestrøm i ansikt, nakke og øvre del av brystet.
Kombinasjonen av energiske og delikate bevegelser stimulerer produksjonen av elastin og kollagen, som er avgjørende for å gradvis redusere og forebygge rynker.
Face lifting massaje eliminerer også spenninger i området rundt nakke, hode og ansikt, og er derfor en ideell behandling for mennesker som verdsetter naturlige, men effektive metoder for å redusere rynker, og hodepine og muskelspenninger.Hvis du har følgende indikasjoner skal du ikke ha
Face Lift Massage:
- feber
- smittsomme hudsykdommer (virus, bakterielle, sopp)
- ubehandlet høy arteriell hypertensjon (høyt blodtrykk)
- utført estetiske injeksjonsbehandlinger med filler / hyaluronsyre) inntil 6 uker.
- utført estetiske injeksjonsbehandlinger med B-Toxin inntil 2 uker.
- utført trådløft.
- utført uttrekking av tenner inntil 2 uker.
- utført tanninnplantat-behandling inntil 2 måneder.
- første 3 måneder i et svangerskap.
                                                                                                                                                                                                                           


Aroma massasje     |     L

Hel kroppsmassasje med lette strykninger og essensielle oljer. Massasjen er myk og harmonisk og gir en

behagelig velværefølelse.                     


Aromamassasje hel kropp                                                                                                                                                                     

50 min.     Kr.1160,-

80 min.     Kr. 1465,-  


Aromamassasje nakke , skulder og rygg 

20 min.       kr 620,-

35 min.       kr 790,-


Aromamassasje hel kropp for barn mellom 6-13 år ( I følge med voksen.)                                                                    

Barnemassasje er en avslappende massasje for barn og kan hjelpe barn med å slappe av og roe

seg ned etteren dag med lek og skole.

35 min.      kr. 790,-
Gravid  Massasje    |     L - M 50 min. Kr. 1050,-


Når man går gravid er det normalt å legge på seg fra 10 kg – 25 kg i løpet av svangerskapet. Dette kan medføre plager, oftest i rygg og bekken, men også i nakke og skuldre. Det er også vanlig med opphopning av væske i kroppen som gir hevelse og smerte i bindevev og muskler. Gravidmassasje kan hjelpe for å øke sirkulasjonen, lindre smertene og løse opp i stiv og øm muskulatur.

Behandlingen utføres bare i 2. og 3. trimester.

 

Hvordan foregår gravid massasjen?

Gravidmassasje er en behagelig og avslappende massasje som er tilpasset hver enkelt kunde Teknikken er i prinsipp den samme som ved klassisk massasje, men tilpasset en gravid kvinne. Den gravide ligger på siden og er godt støttet opp. Behandlingen omfatter nesten hele kroppen med fokus på ben, føtter, og rygg. Det brukes kun tilpassede oljer i behandlingen. Så lenge man er sunn og frisk er gravidmassasje å anbefale fra 2. trimester og frem til termin. Er du usikker, rådfør deg med din fastlege først.

Gravidmassasje hel kropp                                                                                                                                                                  

Litt om våre massasje behandlinger


Inndeling av massasje etter styrkegrad - hvor dyp massasjen er

Vi har delt inn massasjene i styrke-grad slik at det skal bli lettere for deg å finne en massasje som passer for deg.

Behandlingene er delt inn i lett, medium, dyp og varm massasje. Noen av massasjene vil kunne ligge i flere enn en gruppe

alt etter hvordan massasjen utøves.


Lett massasje passer godt for deg som ikke tåler dyp massasje, eller ønsker en lettere form for massasje.

Under kategorien Lett vil du finne flere typer massasje med lette strykningsbevegelser hvor de forskjellige massasjegrepene

utføres med lett hånd. De forskjellige massasjene reduserer stress, gir velbehag og øker blodsirkulasjonen i kroppen. Ofte vil de som har Fibromyalgi eller har revmatiske plager finne massasjer som vil passe godt i denne gruppen, da de ofte ikke tåler dyp massasje.


Medium massasje er massasje som går litt dypere i muskelvevet enn lett massasje. Bevegelsene som brukes under kategorien medium er vekselsvis faste, dypere og lette og kan virke både oppkvikkende og avlappende.

Den løser opp spenninger i musklene, reduserer stress og forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen.


Dyp massasje er massasje som er dyptgående i muskulaturen og som berører triggerpunktene i kroppen. Bevegelsene som brukes er dype, faste bevegelser og kan virke både oppkvikkende og avslappende og har god effekt på muskelsmerter. Under dyp massasje kan man bruke både smidige, faste bevegelser og dype, toniske bevegelser. Dyp massasje løser opp spenninger i muskulaturen, reduserer stressnivået i kroppen  og forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen.


Varm massasje er massasje utført ved bruk av varme. Det vil si at vi bruker varme muslingskjell, varm Candle Olje eller varme lave steiner. Massasjene kan utøres med  både lett og medium trykk. Lavashell og Hot Stone passer for alle utenom gravide og er spesielt behagelige for de med Fibromyaligi og revmatiske plager.


Massasjene

Klassisk massasje har alltid vært vår mest populære massasje.  Men vi ser at de som prøver noen av våre "nye" massasjer som afrikansk, balinesisk, orientalsk osv. ønsker disse massasjene også neste gang. Det er en god grunn for det.

Dette er tradisjonelle massasjer av svært høy kvalitet. Vi vil anbefale deg å prøve!


Oljene

Alle våre massasjer har tilpassede oljer fra "A World Of Oils". Disse er blandet av kanskje to av verdens fremste eksperter på essensielle oljer. Perfekt tilpasset olje vil heve kavliteten på din behandling.Overnevnte apparat passer perfekt sammen med våre massasjebehandlinger. Vi ønsker at du skal få oppleve fordelene ved å kombinere disse behandlingene. Derfor gir vi deg 50% på kombinasjons-apparatbehandlingen i forbindelse med alle våre massasjer.Priser

Vi tar forbehold om feil og prisjusteringer på alle våre behandlinger og at behandlinger kan endre seg eller utgå.