Hudpleie

OPPTIL

35%

BEDRE RESULTAT


Alle våre behandlinger innholder et ekstra behandlingstrinn - SOMI


SOMI er et aktiveringstrinn som gir ekstra

gode resultater. Uavhengig forskning viser

en forbedring av pleieresultatet på mellom

30-40%.

SOMI består av 3 forskjellige aktiveringsprodukter, cellefornying, fukt og sensitiv/beroligende. Det tyske kosmetikkselkapet Phyris har patent

på SOMI.

ANSIKTSBEHANDLINGER

VÅRT BESTE HUDPLEIEKONSEPT NOENSINNE....


Dine personlige pleiebehov og behandlingsanbefalinger kan variere fra dag til dag fordi din hudtilsstand påvirkes av din hverdag og livssituasjon. Du er unik og vil ha behov for en behandling tilpasset din faktiske hudtilstand.


Med PHYRIS Skin Care Concept kan vi tilby individuell behandling tilpasset akkurat deg - og gi deg en perfekt hudbehandling, med høyeste effekt.

Den tyske produsenten av det prisvinnende merke PHYRIS holder medisinsk standard på alle sine produkter. De kan med sin unike kvalitetstandard garantere at alle produktene er perfekte, helt ned til minste detalj. PHYRIS er svært detaljorientert når det gjelder de respektive behovene for hver enkel hudtype. Dette garanterer det beste behandlingsresultatet.


Alle våre behandlinger har et ekstra behandligstrinn kalt SOMI. Den patenterte SOMI er en aktiveringsfase for å øke toleransen og effekten av pleieproduktene. Uavhengige tester viser en forbedring på over 30% ved bruk av SOMI.

I flere av våre behandlinger inkluderer vi diamantslip, innslusning eller en av våre spesialmasker for en enda mer komplett hudpleiebehandling.


Våre ansiktsbehandlinger er inndelt i grupper. Hver gruppe har flere forskjellige ansiktsbehandlinger.  

Du bestiller kun hovedgruppen. Når du kommer til behandling vil terapeuten finne den riktige behandlingen som passer din hudtype, innenfor hovedgruppen du har valgt. 


Du kan lese mer om overfladiske fruksyrepeelinger & diamantslip lenger ned på denne siden.PREMIUM GOLD  |     1490,- 


Premium Gold er vår mest populære behandling for linjer og rynker, samtidig gir den masse fuktighet og næring.
Vi bruker fruktsyre peeling, AHA maske og det ekstra pleie trinnet Somi. Foruten å være en svært effektiv anti-age behandling,
gir de også huden din en «boost» av fuktighet og en fantastisk glød. Vi inkluderer diamantslip for å oppnå enda bedre og synlige resultater.


Terapeuten vil på bakgrunn av din hudtype og hudtilstand sette sammen serum, ansiktsmaske og pleieprodukter i behandlingen som en “perfect match” akkurat for din hud.


Vi bruker våre premium produkter fra Triple A Inspiration, See Change og Perfect Age.
Fruksyrepeeling og AHA maske tilpasses hver enkelt kunde.
PREMIUM RELAX  |     1490,- 


PREMIUM RESULT er skreddersydd behandling hvor vi har som hovedfokus å berolige og balansere hud med problemer.

Behandlingen er rettet mot couperose, rosacea, eksem, psoriasis, perioral dermatitt, arr og store posrer.
I behandlingen inkluderer vi diamantslip som forsterker behandlingen din og gir deg enda bedre og synlige resultater.Terapeuten analyserer huden og legger opp behandling som passer best for din hud og ditt hudproblem.
Fruksyrepeeling og AHA maske tilpasses hver enkelt kunde og bortfaller under noen av disse hudproblemene
PREMIUM CLEAR  |     1490,- 


PREMIUM Clear er en skreddersydd behandling hvor vi har som hovedfokus å behandle hud med arr, store porer, acne, fet hud og gusten grå hudtone. I behandlingen inkluderer vi diamantslip som forsterker behandlingen din og gir deg enda bedre og synlige resultater. Terapeuten analyserer huden og legger opp behandling som passer best for din hud og ditt hudproblem.
Fruksyrepeeling og AHA maske tilpasses hver enkelt kunde.


En dyprensende behandling med fokus på poretømming. Behandlingen minsker forekomsten av overskuddstalg og urenheter. Huden er kroppens største utskillelsesorgan og skiller ut talg og avfallsstoffer gjennom porene våre hele døgnet. Når talg hoper seg opp i porene kan det lett bli infeksjon, og det vi kaller kviser i poren. En vil også kunne oppleve at porene blir større. Dyprens er en grunnleggende behandling for deg som ønsker å ha en ren og velfungerende hud. Hvor ofte man må gjenta behandlingen avhenger av hudtype og hudtilstand. Våre behandlere vil gi deg all informasjon om en individuell behandlingsplan når du kommer til første behandling.

PREMIUM SKIN WHITENING PIGMENT BALANCE      |     1490,-


Ujevn hudtone, aldersflekker og solskader?

Skin Whitening Pigment Balance er en skreddersydd behandling hvor vi har fokus på pigmentflekker og ujevn hudtone.

Vi bruker diamantslip, fruktsyre peeling og AHA maske som forsterker behandlingen og gir deg enda bedre og synlige resultater.  

Denne behandlingen anbefales ca. hver uke over en periode på 6-8 uker.


Pigmentering !

De er ofte forårsaket av solens eksponering og spesielt UVA-strålene som trenger inn i huden din og forårsaker aldring.
UVA-strålene stimulerer melanocyttene som produserer melanin.
Det er melanin som gir deg brunfarge, men også dine uønskede mørke flekker.
Pigment som kommer i voksen alder kan ha oppstått i huden som barn, ettersom det kan ta opptil 10-20 år for pigmentflekkene å utvikle seg og synes på hudoverflaten. Pigmentert hud er et stort problem for mange, kvinner utgjør hovedvekten, og mange opplever å få pigmenteringsflekker i forbindelse med graviditet, amming, hormonforandringer og selvfølgelig for mye soling.


Phyris har spesialisert seg innen behandling av alle typer hudpigmentering og har utviklet effektive produkter som motarbeider og behandler pigmentforandringer. Disse produktene bør brukes hjemme under behandlingen av pigmentering.

VELVET SIGNATUR     |     1998,-

I vår luksuriøse signaturbehandling bruker vi fruktsyre peeling, aha maske og det ekstra pleie trinnet somi, luksus serum og masker som inneholder verdifull ekstrakt fra Sort Perle fra Tahiti, noe som gjør huden silkemyk, binder fuktigheten i huden, og bekjemper dybden av mimikk linjer og rynker. Ingredienser fra Ambra ekstrakt stimulerer hudens egen lipid syntese og vil synlig forbedre hudens struktur. Velvet Signatur inkluderer Eye Lifting øyenbehandling og gir deg resultater allerede etter første behandlng.


Behandlingen er en unik sammensetning av avslappende massasje teknikker, kombinert med efektive ingredienser som bekjemper aldringstegn. Huden får økt sirkulasjon, fornyet glød og et synlig løft.

I behandlingen inkluderer vi diamantslip, innslusning av høykonsentrert virkestoffer med ultralyd og høyfrekvens.

Fruksyrepeeling og AHA maske tilpasses hver enkelt kunde.


Hva kan du oppnå ved å kombinere denne ansiktsbehandlingen med diamantslip og ultralyd & høyfrekvent ?


Ved bruk av ultralyd og høyfrekvens samtidig i behandlingen vil ingrediensene i ampuller trekke vesentlig dypere ned i huden og dermed gi mye større effekt og nytte. Ved innslusning av aktive stoffer vil stimuleringen av huden bli optimal og huden får mer glød. Ultralyd stimulerer kollagen og elastinproduksjonen og har derfor en hudforyngende effekt. Huden blir mer elastisk fordi ultralyden stimulerer cellefornyelsen. Den kan også ha en positiv effekt på arr pga økt kollagenproduksjon. Super behandling for alle hudtyper.

Under behandlingen vil du kunne oppleve en lett prikkende følelse, dette er normalt og viser at behandlingen virker.

Du kan bare slappe av og nyte behandlingen din.


Behandling med ultralyd & høyfrekvent bør ikke benyttes av gravide, bærere av pace-maker eller om du har metallimplantat (som ligger i hode /overkropp). Ei heller om man har vært i behandling av kreft i løpet av det siste året. Vi gjør oppmerksom på at behandlingen ikke utøves på områder hvor det er satt Restylane eller andre typer fillere. Diamantsliping med Pristine er en trygg hudfornyelsesbehandling som polerer og stimulerer huden dypt ved bruk av laserskårne diamanthoder som fjerner døde hudceller. Den fremmer veksten av sunne nye celler og skaper en mykere og mer strålende hud. De laserskårne diamanthodene sliper forsiktig av det øverste epidermale hudlaget og polerer hudoverflaten, mens et svakt vakuum stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Kombinasjonen av vakuum og trykk sørger for at diamant-slipingen blir jevn og tillater at behandlingene tilpasses klientens hudtype. Høyeffektiv behandling, uten bruk av løse krystaller som kan medføre irritasjoner i øyne og/eller hud. Hygenisk behandling uten støvproduserende engangskrystaller.
Behandlingen passer for alle hudtyper og hudtilstander.
QUICK GLOW      |     1150,-


Denne unike behandlingen gir huden din en skikkelig boost. Huden føles glatt, frisk og får masse glød.

Vi bruker en kombinasjon av forskjellige dyprensende produkter i kombinasjon med AHA fruktsyrer & AHA maske.


Vi bruker Deep Cleansing Massage Gel i denne behandlingen, den inneholder Squalan- dette er en oljet substans som er veldig lik hudens egen lipid-barriere, noe som gjør at den absorberes svært lett av huden. Denne lipiden er av høy kvalitet og er vel kjent for sin bløtgjørende effekt på huden, den beskytter og balanserer huden din. Algae ekstrakt fra brunalge gjør huden beskyttet og sterk. Behandlingen passer for perfekt for alle som trenger en skikkelig dyprens av huden.

Behandlingen passer best for normal hud, fet hud og hud med kviser og tilstoppninger, samt hud med pigmentforstyrrelser.

(unntatt svært sensitiv hud, samt hud med atopisk eksem)


Om man ønsker hårfjerning med voks i ansiktet (unntatt bryn) må dette bestilles en annen dag, da vi ikke utfører dette i kombinasjon med denne behandlingen.


FoREST      |     1150,- 


FOREST er vår nylanserte behandling hvor vi bruker Phyris sin nye "grønne" linje. Behandlingen gjenspeiler en avslappende spasertur gjennom skogen for huden din.


De nye flotte produktene som benyttes i behandlingen inneholder aktive ingredienser fra skogen som beskytter huden din mot stressende påvirkninger og gir avslapping til huden din. De viktigste aktive ingredienser som Mose Extract og Chaga Mushroom Extract representerer kraften til skogen. De viktigste aktive ingredienser som Mose Extract og Chaga Mushroom Extract representerer kraften til skogen.

Den påvirker og forbedrer hudens jevnhet og utstråling og gir masse glød. Vi bruker Deep Cleansing Massage Gel i denne behandlingen, den inneholder Squalan- dette er en oljet substans som er veldig lik hudens egen lipid-barriere, noe som gjør at den absorberes svært lett av huden. Denne lipiden er av høy kvalitet og er vel kjent for sin bløtgjørende effekt på huden. Behandlingen passer for alle som ønsker å gi huden beskyttelse, avslappning og en strålende frisk hud. 
 HYALURON SPLASH  |     1150,-


Hyaluron Splash ansiktsbehandling gir huden din en bølge av fuktighet. Vi bruker produkter med hele 5 forskjellige hyaluronsyrer. det gir huden din optimalt med fukt og gjør at huden din føles forfrisket og myk.

Denne behandlingene passer for alle hudtyper og aldre.
MEN ONLY  |     1150,-


Men Only - Rens som motvirker inngrodde hår, gir glød til huden og masse fuktighet. 

Ansiktsbehandling fra Phyris som motvirker inngrodde hår, gir glød til huden og masse fuktighet.

Behandlingen er spesielt rettet mot menn, og skreddersys etter hudens behov. Behandlingen etterlater huden frisk, ren og vital. Inkluderer rens, peeling & maske.
MEN ONLY SKIN SCRUBBER1400,-


Ansiktsbehandling fra Phyris som motvirker inngrodde hår, gir glød til huden og masse fuktighet. Vi bruker her Ultrasonic skin scrubber somer en form for peeling / eksfoliering, den utgir lyd-vibrasjon for å løse opp døde hudceller, samt urenheter som olje og talg fra porene våre.
Positiv påvirkning av huden ved bruk av apparatet er mange som f.eks:


- Forminsker acne (kviser)
- Stimulerer til cellefornyelse
-Gjør at huden tar bedre opp produkter
-Porene ser forminsket ut

Med disse fordelene ser huden friskere ut og får en fantastisk glød !


Skin Scrubber er et elektrisk apparat som passer de aller fleste, men de som har kontra indikasjonene som beskrevet nedenfor, har vi andre behandlinger med som passer svært godt.

Kontraindikasjoner:


-Gravide eller ammende-Pacmaker-Hjerte og karsykdommer-Kreft-Diabetes-Epilepsi-Metall implantater- Injeksjoner (fillers)

Behandlingen er spesielt rettet mot menn, og skreddersys etter hudens behov. Behandlingen etterlater huden frisk, ren og vital. Inkluderer rens, peeling & maske.
ca. 65 minutter


CLEAR SKIN - DYPRENS FOR VOKSEN HUD  |     990,-


En klassisk dyprens med utklemming som passer for alle som har tilstoppede porer, sorte prikker, milier og kviser i ansiktet.
En dyprensende og dypvirkende behandling med fokus på poretømming. Behandlingen minsker forekomsten av overskuddstalg og urenheter. Huden er kroppens største utskillelsesorgan og skiller ut talg og avfallsstoffer gjennom porene våre hele døgnet. Når talg hoper seg opp i porene kan det lett bli infeksjon, og det vi kaller kviser i poren. En vil også kunne oppleve at porene blir større. Dyprens er en grunnleggende behandling for deg som ønsker å ha en ren og velfungerende hud. Hvor ofte man må gjenta behandlingen avhenger av hudtype og hudtilstand. Våre behandlere vil gi deg all informasjon om en individuell behandlingsplan når du kommer til første behandling.
CLEAR SKIN SKIN SCRUBBER - DYPRENS FOR VOKSEN HUD|    1320,-


En klassisk beroligende dyprens med Skin Scrubber med utklemming som passer for alle som har tilstoppede porer, sorte prikker og kviser.
En dyprensende og dypvirkende behandling med fokus på poretømming. Vi bruker her Ultrasonic skin scrubber som
er en form for peeling / eksfoliering, den utgir lyd-vibrasjon for å løse opp døde hudceller, samt urenheter som olje og talg fra porene våre.
Positiv påvirkning av huden ved bruk av apparatet er mange som f.eks:


- Forminsker acne (kviser)
- Stimulerer til cellefornyelse
-Gjør at huden tar bedre opp produkter
-Porene ser forminsket ut

Med disse fordelene ser huden friskere ut og får en fantastisk glød !


Skin Scrubber er et elektrisk apparat som passer de aller fleste, men de som har kontra indikasjonene som beskrevet nedenfor, har vi andre behandlinger med som passer svært godt.

Kontraindikasjoner:


-Gravide eller ammende-Pacmaker-Hjerte og karsykdommer-Kreft-Diabetes-Epilepsi-Metall implantater- Injeksjoner (fillers)

Behandlingen minsker forekomsten av overskuddstalg og urenheter. Huden er kroppens største utskillelsesorgan og skiller ut talg og avfallsstoffer gjennom porene våre hele døgnet. Når talg hoper seg opp i porene kan det lett bli infeksjon, og det vi kaller kviser i poren. En vil også kunne oppleve at porene blir større. Dyprens er en grunnleggende behandling for deg som ønsker å ha en ren og velfungerende hud. Hvor ofte man må gjenta behandlingen avhenger av hudtype og hudtilstand. Våre behandlere vil gi deg all informasjon om en individuell behandlingsplan når du kommer til første behandling.

CLEAR UP -  DYPRENS FOR UNGDOM  |    820,-

Ung problemhud - Clear Up er kun for de mellom 13-20 år.


En forfriskende og effektiv dyprensbehandling for ung hud med urenheter. Clear Up ansiktsbehandling har fokus på å tømme porene for overskudd av talg, behandle nåværende kviseutbrudd og balansere huden uten å tørke den ut. Huden vil føles ren og klar med ny glød. Hvor ofte man må gjenta behandlingen avhenger av hudtype og hudtilstand. Våre behandlere vil gi deg all informasjon om en individuell behandlingsplan når du kommer til første behandling.
HALS & DECOLLETÈ BEHANDLINGTECH NECK DECOLLETÈ   |   820,-


Brystet er et av de områdene på kroppen som daglig eksponeres for mye sollys.

Halsen er et område som har stor bevegelse og av den grunn trenger litt ekstra oppmerksomhet og pleie. 


Fra 25-års-alderen starter de første aldringsprosessene i huden. Huden bruker lengre tid på å fornye seg og produksjonen

av kollagen, elastiske fibre og hyaluronsyre går ned. Døde hudceller hoper seg opp på hudoverflaten og gjør at huden

ser grå og gusten ut. Vi begynner å se de første tegn til fine linjer og rynker. Huden på hals og bryst, som hittil har

vært litt ”glemt” i den daglige pleien, er spesielt sårbar for synlig aldring ettersom huden er tynn, mindre fuktig og

lett offer for solskader. For å forebygge og behandle tidlig aldring av decolleté må vi "vekke " huden igjen

og stimulere den til å fornye seg raskere. Til det finnes det gode behandlingsmuligheter!TECH NECK DECOLLETÈ utført i alle våre Premium ansiktsbehandlinger og Velvet Signaturbehandling 

som tilleggsvalg    | 590,-


ØYENBEHANDLINGER

OPEN EYE     |     560,-  


Fuktighetsgivende øyenbehandling for det sarte øyenpartiet.

Behandlingen er oppfriskende og reduserer tørrhet linjer forårsaket av stress og tørt inneklima. Behandlingen tilfører huden optimalt med fuktighet. 

Behandlingen passer for alle hudtyper og er spesielt godt egnet for dehydrert og tørr hud. Øyenbehandlingen fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære.


OPEN EYE utført i forbindelse med din hudpleie som tilleggsvalg   | 360,-

Open Eye denne behandlingen utføres kun i forbindelse med din hudpleiebehandling 

LUXESSE EYE SPA-LIFTING     |    660,-


Oppstrammende, nærende og fuktighetsgivende behandling for det sarte øyenpartiet. Behandlingen motvirker fine linjer og rynker

og drenerer og minsker vannansamling rundt øynene ved å øke mikro-sirkulasjonen.

Stimulerer og restrukturerer øyenpartiet uten irritasjon. Effektiv behandling mot mørke ringer, poser, tørre og slappe øyenlokk.


LUXESSE EYE SPA-LIFTING utført i din ansiktsbehandling som tilleggsvalg   | 460,-

Luxesse Spa Eye Lifting, denne behandlingen utføres kun i forbindelse med din hudpleiebehandlingLUXESSE EYE SPA-LIFTING  MED DIAMANTSLIP   |     765,-


Oppstrammende, nærende og fuktighetsgivende behandling for det sarte øyenpartiet. Behandlingen motvirker fine linjer og rynker

og drenerer og minsker vannansamling rundt øynene ved å øke mikro-sirkulasjonen. Vi bruker mild diamantslip rundt øynene for å minske linjer og rynker,

Stimulerer og restrukturerer øyenpartiet uten irritasjon. Effektiv behandling mot mørke ringer, poser, tørre og slappe øyenlokk.LUXESSE EYE SPA-LIFTING MED DIAMANTSLIP utført i din hudpleiebehandling som tilleggsvalg   | 565,-


Luxesse Spa Eye Lifting med diamantslip, denne behandlingen utføres kun i forbindelse med din hudpleiebehandling 

PHYRIS ANSIKTSBEHANDLING - KUR


Phyris Pure Skin                                                                                                                                                                    kr. 4800,-

Dette er en kur over 5 behandlinger. 


Passer perfekt for deg med høy talgproduksjon, kviser og talg "knopper". I løpet av denne kuren vil du oppnå en godt renset hud og en mer normalisert talgproduksjon. Du vil få mange tips og triks som du kan ta med deg videre til hjemmebehandling. Behandlingene skal utføres 1-2 ganger i uken og alle behandlingene settes opp ved bestilling av kuren og betales fullt ut ved første behandling. 
Ved kjøp av pleieprodukter til hjemmebruk får du 20% på disse dersom du handler i løpet av kur perioden.
Phyris Fresh skin                                                                                                                                                                  kr. 3600,-

Dette er en kur over 4 behandlinger.


Dette er en kur for deg hvor vi har fokus på en sunn, sterk, fresh og glødende hud. Passer for alle hudtyper og er perfekt for deg som ønsker å gi huden det lille ekstra. Behandlingene skal utføres 1-2 ganger i uken og alle behandlingene settes opp ved bestilling av kuren og og betales fullt ut ved første behandling.

Ved kjøp av pleieprodukter til hjemmebruk får du 20% på disse dersom man handler i løpet av kur perioden.
Phyris Younger Skin                                                                                                                                                             kr. 5990,-Dette er en kur over 6 behandlinger.


Dette er en kur for deg som ønsker å jobbe litt intensivt mot å lysne pigmentering, arr eller jevne ut hudtonen. Den er også fin for deg som vil ta ett grep om linjene som har dukket opp. Kombinasjonen av diamantslip og bruk av forskjellige typer fruktsyrer samt den velkjente anti-age vinneren RETINOL vil du garantert få ett resultat du blir fornøyd med. Behandlingene skal utføres 1-2 ganger i uken og alle behandlingene settes opp ved bestilling av kuren og betales fullt ut ved første behandling.

Ved kjøp av pleieprodukter til hjemmebruk får du 20% på disse dersom du handler i løpet av kur perioden.


Vi gjør oppmerksom på at vi ikke utfører kur vår og sommertid 


Couperose Behandling

Vi fjerner couperose med T-Away. USHF-metoden (ultra short frequency) med T-Away er kjennetegnet for optimal sikkerhet og minimal belastning på vevet. Behandlingen gir raske og flotte resultater, enten du vil behandle couperose eller spider navi.
1. gangs konsultasjon ved couperose (inkl. krem for hjemmebruk)                                                                            kr  2290,-

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Couperose behandling 15 minutter                                                                                                                                                   kr  1 690,-


Couperose behandling 10 minutter                                                                                                                                                   kr  1 390,-


Spider Navi pr. behandling                                                                                                                                                                     kr  1 100,-


Du kan lese mer om couperose nederst på siden

                                                                                                       

Priser

Vi tar forbehold om feil og prisjusteringer på alle våre behandlinger og at behandlinger kan endre seg eller utgå.


Nedenfor kan du finne litt generell informasjon om Diamantslip med Pristine,

Kjeminsk peeling (fruktsyre Peeling),  Couperose og Spider Nevus

Hva er Diamant-sliping ?

Diamantsliping er en trygg hudfornyelsesprosedyre som polerer og stimulerer huden ved bruk av tettpakkede laserskårne diamanthoder, mens en skånsom vakuumfunksjon stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Pristine Diamantslip det ypperste innen microdermabrasjon og tar hudsliping til et helt nytt nivå med sine laserskårne diamanthoder for behandling av ansikt og kropp. Pristine exfolierer bort de døde hudcellene, og avdekker frisk, klar og forynget hud, uten ubehag eller nedetid. 


Hva kan behandles med Pristine Diamant slip?

Ved bruk av varierte diamanthoder, dekker Pristine et bredt spekter av estetiske hudbehandlinger, inkludert behandlinger for tynn, sensitiv hud og grove hudområder. Pristine behandler og reduserer forekomsten av:

 • Fine linjer og rynker
 • Aknearr og arr
 • Forstørrede porer
 • Sorte og hvite hudormer
 • Solflekker
 • Ujevn hudtekstur


Hvordan virker Prestines behandling med diamantslip?

Laserskårne diamanthoder sliper forsiktig av det øverste epidermale hudlaget og polerer hudoverflaten mens et svakt vakuum stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Kombinasjonen av vakuum og trykk sørger for at diamant-slipingen blir jevn og tillater at behandlingene tilpasses klientens hudtype.


Hvordan føles behandlingen?  Er dette noe som gjjør vondt?

Overhodet ikke, behandlingen er det vi kaller non-invasive, altså smertefri, og krever ingen restitusjonstid. Du får gleden av en behagelig og trygg behandling med Pristine.


Når kan jeg se resultater?

Resultatene kan ses og føles etter den første behandlingen med en forbedring av hudens struktur og utseende. En mer grunnleggende, gradvis bedring kan forventes etter hvert som behandlingsopplegget skrider frem. For maksimal effekt anbefaler vi  en kur på 6 ukentlige behandlinger etterfulgt av månedlige vedlikeholdsbehandlinger.Med microdermabrasjon eksfolierer du hudens ytre lag av døde hudceller skånsomt, enkelt og behaglig. Dette gjør at ny, underliggende hud løftes frem. Huden både ser og føles glattere, friskere og mer strålende ut!


Hva bør jeg ta hensyn til etter behandling med Diamantslip ?

Etter behandling med diamantslip, bør man unngå hard treneing (pga sur Ph verdi i svette), klorbad, badstue, sol / solarium i minst 24 timer etter behandling. Vi vil alikevel anbefale å holde seg borte fra direkte soling i minst 48 timer. Hva er Simultan-utralyd/høyfrekvens ?


Ved bruk av ultralyd og høyfrekvens samtidig i behandlingen vil ingrediensene i ampullen trekke vesentlig dypere ned i huden og dermed gi mye større effekt og nytte. Ved innslusning av aktive stoffer vil stimuleringen av huden bli optimal og huden får mer glød. Ultralyd stimulerer kollagen og elastinproduksjonen og har derfor en hudforyngende effekt. Huden blir mer elastisk fordi ultralyden stimulerer cellefornyelsen. Kan også ha en positiv effekt på arr pga økt kollagenproduksjon. Super behandling for tørr, fuktighetsfattig, sensitiv hud og fet acnehud. Under behandlingen vil du kunne oppleve en lett prikkende følelse, dette er normalt og viser at behandlingen virker.

Du kan bare slappe av og nyte behandlingen.

Behandlingen passer for alle hudtyper. Simultan behandling bør ikke benyttes av gravide, bærere av pace-maker eller om du har metallimplantat (som ligger i hode /overkropp). Ei heller om man har vært i behandling av kreft i løpet av det siste året. Behandlingen bør ikke utøves på områder hvor det er satt Restylane eller andre typer fillere. Spør oss gjerne om du lider av andre sykdommer eller tilstander som ikke er nevnt ovenfor og som kanskje kan ha betydning for behandlingen din.


Hva er Kjemisk peeling ?


På verdensbasis er kjemisk peeling (fruktsyrebehandling) en av de mest populære ansiktsbehandlingene. Grunnen til at kjemisk peeling er så populært er effekten. Kjemisk peeling er en velutprøvd, trygg og virkningsfull behandling, som gir en sunnere hud, mindre porer, mer glød samt glattere og jevnere hudoverflate.

Behandlingen kan kombineres med hjemmeprodukter for optimal effekt.og benyttes til utbedring av solskader, pigmenteringer, akne, arr, store porer, generelle aldringstegn, og for å gi glød, samt gi en friskere hudfarge.


Vår kjemisk peeling er ulike fruktsyrer i ulike styrker. Virkestoffene har en litt lavere pH verdi eller kan ha tilnærmet samme

ph verdi som hudens egen.


Når vi er unge reproduseres cellene våre hver 28 dag. Når vi blir eldre reproduseres ikke ldisse cellene like raskt lengre. Huden blir både tørrere og tynnere fordi cellene (keratinocyttene) ikke blir erstattet like raskt som tidligere. Gamle, døde hudceller samler seg på overflaten og gjør huden livløs, samtidig er det mulighet for at de kan tette igjen porene i huden vår. Huden får ofte i tillegg en tørr, ujevn truktur.

En kjemisk peeling, også kalt fruktsyrepeeling, er en av de minst invasive metodene for å forbedre utseendet på huden din. En kjemisk peeling er en behandlings teknikk som brukes til å forbedre og glatte teksturen i ansiktshuden ved bruk av en kjemisk løsning. Kjemisk peeling innebærer at hudens øverste døde hud lag fjernes skånsomt slik at ny, frisk hud  kan dannes.FORDELENE MED KJEMISK PEELING

 • Dette en enkel og ekstrem populær måte å få penere og sunnere hud på.
 • Ingen nedetid.
 • Fjerner døde hudceller selv ved høyere ph-verdier
 • Virker gjennom sin kjemiske struktur og ikke ved etse-effekt.
 • Løser opp bindinger mellom døde hudceller.
 • Har også gjenoppbyggende effekter.Våre  kjemiske peelinger er en overfladisk, mild behandling som gir gode resultater på følgende områder:


 • formisker fine linjer og store porer
 • gjenoppretter hudens glød
 • løser opp bindinger mellom døde hudceller
 • gir huden fuktighet
 • jevner ut hudtonen
 • reduserer overfladiske pigmenteringer
 • øker virkningen av dine daglige hudpleieprodukter
 • forbedrer celleaktiviteten og stimulerer huden
 • brukes på ansikt, hals og decollete

Våre kjemiske peelinger kan brukes av alle hudtyper inklusiv sensitiv hud.Hva bør jeg ta hensyn til etter behandling med fruktsyrer ?

Etter behandling med fruktyrer, bør man unngå direkte sol / solarium i minst 24 timer etter behandling. Vi vil alikevel anbefale å holde seg borte fra direkte soling i minst 48 timer og bruke UV beskyttelse ved eksponering av sol i den påfølgende uken.

Vi vil også anbefale å unngå hard treneing (pga sur Ph verdi i svette), klorbad, badstue på lik linje som benevnt over. Hva er Skin Scrubber ?


Ultrasonic skin scrubber er en form for peeling / eksfolering, hvor vi bruker en maskin som utgir  lyd-vibrasjon for å løse opp døde hudceller, samt urenheter  som olje og talg fra porene våre. 

 
Positiv påvirkning av huden  ved bruk av apparatet er mange som f.eks:


- Forminsker acne (kviser)

- Stimulerer til cellefornyelse

-Gjør at huden tar bedre opp produkter

-Porene ser forminsket ut


Med disse fordelene ser huden friskere ut og får en fantastisk glød !

Skin Scrubber er et elektrisk apparat som passer de aller fleste, men de som har  kontra indikasjonene som beskrevet nedenfor, har vi andre behandlinger med som passer svært godt.


Kontraindikasjoner:

-Gravide eller ammende
-Pacmaker
-Hjerte og karsykdommer
-Kreft
-Diabetes
-Epilepsi
-Metall implantater
- Injeksjoner (fillers)


COUPEROSE     |     

Vi fjerner couperose med T-Away. USHF-metoden (ultra short frequency) med T-Away er kjennetegnet for optimal sikkerhet og minimal belastning på vevet. Behandlingen gir raske og flotte resultater, enten du vil behandle couperose eller spider navi.


Hva er couperose?

Couperose, eller sprengte blodkar som det også kalles, er ganske vanlig. Det vises som supertynne blodåremønster på huden, og er spesielt vanlig i kinn og på nesen. Couperose oppstår når veggene i kapillærene (de små blodårene) slutter å trekke seg sammet etter at de har blitt utvidet når blodet har rushet igjennom,

Det vanlige er at blodårene trekker seg sammen igjen, men for de med tynn og sart hud kan veggene i kapillærene bli mindre elastiske slik at de til slutt ikke trekker seg sammen.

Rødmusset hud og synlige blidkar oppstår gjerne ved siden av nesen og kinnene. Røde områder kan oppstå i tidlig alder og øker vanligvis med årene. Uten behandling og beskyttelse utvikles synlige blodkar. Problemet påvirkes av ulike faktorer som bl.a temperaturforandringer, sterk sol, vind, kulde, alkohol og krydret mat.Spider Nevus

 

Hva er Spider Nevus?

En spider nevus er en godartet og vanlig blodkarforandring. Det skyldes at utvidelse av en blodåre i huden som har flere mindre utløpere. Spider nevus, også kalt edderkopp angioma, ser ut som en liten rød edderkopp på huden og dukker vanligvis opp på ansikt og hals.


Hvordan ser huden ut etter couperose behandling?

For enkelte personer kan huden som er behandlet bli litt rødere de første dagene etter behandling. Det kan noen ganger danne seg små skorper, det er viktig at man ikke plukker på disse skorpene om de skulle opptre. Det er svært viktig at man ikke oppholder seg i sol de 3 første ukene etter behandling.


Hva bør man ta hensyn til ved hud som har couperose?

Hud som er disponert for couperose er ofte sensitiv og bør ikke utsettes for dampbadstu/badstu, sol, og peelinger med korn som kan gjøre at nye kappillærer brister. Man bør være forsiktig med å oppholde seg ute i kulde og vind. Bruk gjerne en fet krem som beskytter huden i kulden.Vi gjør oppmerksom på at Couperosebehandling ikke kan bestilles online ved 1 konsultasjon.


Kontakt oss gjerne for mer inforasjon angående couperosebehandling