Dermapen

DISCOVER DIFFERENT ART GENRES

Synergy of solutions

INFORMATION

Om behandling med Dermapen

Hva er Dermapen?


Dermapen er en mikroneedling-behandling med minimal nedetid som fremmer den naturlige kollagenproduksjonen.

Den forbedrer arr, aknearr, strekkmerker, rynker og pigmenteringer i huden, og har en foryngende effekt. Det er en avansert og innovativ behandling som gir hudforbedring uten kirurgi.

Fordelene med Dermapen er mange. Det er et svært effektivt verktøy for å fjerne arr og ujevnheter i huden, men den største fordelen er forbedringen i den generelle hudtonen og teksturen i huden som kommer etter behandlingen. I tillegg blir porer, overfladiske rynker og strekkmerker redusert.

Hvordan fungerer Dermapen? Dermapen har en fjærbelastet og automatisert funksjon, der mikronåler beveger seg opp og ned over huden, og punkterer små hull mens den beveger seg. Mekanismen forårsaker en stimulering av sunt kollagen i de små punkteringene, og tillater dermed huden til å absorbere næringsstoffer i de dype lagene av huden.

Prosessen er rask og skader derfor ikke de dermale lagene i huden. De små hullene i huden kalles en kontrollert skade, som gjør at huden stimuleres til å reparere seg selv og bygger opp en yngre, friskere og glattere hud “fra bunnen av”.

Behandlingen gjør også at huden absorberer andre produkter og behandlinger langt mer effektivt. Dermapen øker både produksjonen av kollagen og elastin, som gjør at huden både strammes opp og blir jevnet ut. Behandlingen passer for alle hudtyper.


Noen av hudindikasjonene vi kan behandle:

  • Hyperpigmentering
  • Forminsker store porer
  • Strekkmerker
  • Arr (akne og brannskader)
  • Linjer og rynker
  • Slapp og ujevn hud, gir ny glød til hudoverplate
  • Jevner ut og mykgjør strekkmerker
  • Rosacea
  • Generell hudforbedring


Hva skjer under behandling ?

Under behandling er det vanlig å kjenne på en mild varme som oppstår i huden når apparatet er i bruk. Noen kan også kjenne på et lite ubehag når Dermapen er nærme kinnbein eller lignende. Under behandlingen vil det på forhånd være plukket ut et serum som skal tilføres huden etter at Dermapen har laget små ganger i hudlaget. Dette serumet vil være tilpasset deg og din hudtype samt ditt formål med behandlingen og vil bestå av aktive ingredienser som bidrar til å bedre din tilstand.

Etter behandlingen med Dermapen er det vanlig å oppleve rødhet og noe sårhet i ansiktet de første 12-48 timene.


Obs: Dette må du passe på etter behandling med Dermapen

Etter behandling med Dermapen er det viktig at du er nøye med hva du eksponerer huden for. Det er viktig at det ikke oppstår infeksjoner eller andre plager.

Unngå sol de første to ukene da huden er ekstra sensitiv. Du skal heller ikke ta deg et bad i badekar, hydrokar eller svømme i havet eller i basseng de første to ukene.

Vær også nøye med å ekskludere produkter med mye parfyme eller sterke ingredienser fra hudpleierutinen din. Dette gjelder også oljepreparyater og all make-up.

Er Dermapen det samme som microneedling? Dermapen er en underkategori av microneedling. I stedet for å ha den tradisjonelle microneedling-rullen som i hovedsak er et hjul dekket av mikronåler, er Dermapen en håndholdt enhet, designet for å være en mer effektivisert og avansert form for microneedling.Dermapen har justerbare dybder som gjør at behandlingen også kan gjøres på sensitive områder. Den er også utstyrt med engangsnåler av kirurgisk kvalitet for pasientenes sikkerhet.


Gjør Dermapen vondt?

Man kan oppleve noe ubehag under nålebehandlingen. Pasienter opplever derimot smerten ulikt, da noen ikke merker ubehag i det hele tatt, mens andre har behov for bedøvende krem. Det må settes av ekstra tid dersom man ønsker bedøvelse. Avhengig av behandlingens aggressivitet, kan man oppleve blødning under behandlingen, men ikke pågående i etterkant. Det er og normalt å oppleve rødhet i huden i et par timer eller til dagen etter behandling. Rødheten leges som regel raskt, men dersom man opplever langvarig ubehag anbefales det å ta kontakt med oss.


Hvor mange behandlinger bør man ta?

Dette avhenger av huden som behandles og hvilket resultat kunden ønsker. Man vil kunne oppleve optimalt resultat etter 3-5 behandlinger. Behandlingen kan gjentas med 4-8 ukers mellomrom. Man vil derimot kunne merke hudforbedring allerede etter én behandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres i over 6 til 12 måneder etter fullført behandling, spesielt om man i tillegg kombinerer med anbefalte produkter til hjemmebruk.


Våre

Priser

Konsultasjonstime                                                                      

Det første som skjer før eventuell oppstart av behandling med Dermapen, er at du kommer til en konsultasjonstime med behandler.

Her vil behandleren se over huden din og snakke litt med deg om tidligere erfaringer/utfordringer ved huden, samt kartlegge om Dermapen er en behandling som passer for din hud.

Her vil du også få en innføring i hvordan behandlingen fungerer og hvordan den gjennomføres, Samtidig vil du ha muligheten til å stille spørsmål du måtte ha. Før oppstart av Dermapenbehandling må alle ha gjennomført konsultasjonetime.                        kr. 350,-


Dermapen Behandling

Behandling av ansikt & hals inkl. maske                            kr 1950,-


Dermapen Behandling

Behandling av ansikt, hals & bryst inkl. maske              kr 2290,-


Dermapen Behandling

Behandling av ansikt, hals & bryst, inkl.

peeling & maske                                                                                kr 2600,-