Produkter
velvet spa
Quality logo

Phyris


Det unike tre-fase konseptet skaper resultater du kan se og føle både umiddelbart og langsiktig. Dine personlige pleiebehov og behandlingsanbefalinger kan variere fra dag til dag fordi din hudtilstand påvirkes av din hverdag og livssituasjon. Du er unik og vil ha behov for en behandling tilpasset din faktiske hudtilstand.


Phyris er svært detaljorientert når det gjelder de respektive behovene for hver enkel hudtype, og de kan med markedets høyeste kvalitetsstandard garantere deg at produktene er perfekte ned til minste detalj.

Phyris har et bredt utvalg av produkter for enhver hudtype og hudproblem.


PHYRIS produseres og utvikles i Tyskland i tett samarbeid med forskere og dermatologer fra hele verden. Den høyteknologiske produksjonen av de eksklusive formuleringene er laget etter samme strenge regler som for farmasøytiske produkter. Effektiviteten og toleransen for alle PHYRIS produkter kontrolleres jevnlig med frivillige testpersoner under medisinsk tilsyn. Dyreforsøk er selvsagt en no-go. Naturlige ingredienser er foretrukket. Produktene inneholder naturlige planteekstrakter, vitaminer, fruktsyrer og mineral sporstoffer.


Et internasjonalt nettverk av de fleste innovative laboratorier har blitt samlet for å sikre at PHYRIS alltid er up-to-date, og kan tilby den nyeste teknologien i hudpleie til kunder over hele verden. Ethvert Phyris produkt går gjennom omfattende forskning og fortløpende kvalitetskontroller før det når kundene. Resultatet er produkter med høyeffektive ingredienser og produkter med den beste toleranse for huden. Alle produkter holder medisinsk standard.


Phyris har tidligere vunnet priser som mest attraktive hudpleiemerke, beste produkt for problemhud, og beste klassiske hudpleieprodukt i en av bransjens mest prestisjefulle kåringer - Beauty Forum Readers Choice, hvor mer enn 60 000 kosmetologer, leger og terapeuter stemmer frem sine favoritter. 


 

Gehwol

Gehwol har i generasjoner vært ensbetydende med alle slags fot- og benproblemer, og velgjørende naturlig pleie. De dekker hele spekteret av moderne for- og benpleieprodukter for alle typer problemer.


Gehwol har preparater som:


Forebygger og fjerner fotlukt

Virker regulerende på svette føtter

Styrker huden

Hjelper til å holde føttene varme og stimulerer blodsirkulasjonen.

Beskytter huden på føttene mot uttørking og gjør den mer smidig.

Hjelper mot sprø negler og forebygger og pleier samtidig.


Gehwol selges kun via autoriserte fotterapeuter.

 

 

Neglelakk - Vinylux

Fra grunnleggeren av CND Shellac selger vi en ny neglelakkserie med ny og revolusjonerende teknologi ingen har sett maken til, VINYLUX POLISH SYSTEM!


Ingen underlakk er nødvendig da fargene er selvheftene til negleplaten og overlakken gjør at VINYLUX har ukelang holdbarhet ved eksponering for naturlig lys. Med dette systemet trenger du kun farge og overlakk. Du kan Velge mellom mange forskjellige farger i Vinylux.


Vi legger også Vinylux neglelakk i forbindelse med manikyr og fotpleie.


 

 

Phyris hudpleieprodukter
gehwol

Copyright Velvet SPA, 2019