massasje_dyp
velvet spa
Quality logo

Massasjelys

fra A World of oils

 

Tenn et massasjelys. Etter ca 15 min har du deilig duftende, varm massasje olje som du kan helle rett på huden.

 

Velg mellom 4 forskjellige dufter.

Selges for hjemmebruk fra

kr. 99,- pr. lys.

Online Booking

Administrer dine timer selv....

Gavekort

Til en du er glad i........

Finn massasjen som passer deg!

Vi kan tilby et bredt utvalg av massasjer. Tenk derfor gjennom hva du ønsker å få ut av massasjen. Har du spesielle muskelproblemer eller ønsker du en velvære massasje?

Kom med dine ønsker når du bestiller time, våre terapeuter vil hjelpe deg med valget.

Følgende bør vurderes;

  • Skal massasjen være på hele- eller deler av kroppen?
  • Skal det jobbes med et problemområde (spesielle muskler, celluliter etc.)eller er du ute etter en velværemassasje (oppkvikkende, avslappende etc)
  • Hvor hard massasje ønsker du?

 

Velg en av kategoriene i de gule boksene under for å finne din massasje

Massasjene er sortert under lett-, medium-, dyp- og varm massasje.

Nederst på siden vil du kunne lese litt om styrkegradene på massasjene

afrikansk massasje

Afrikansk massasje

 

Tradisjonell Afrikansk massasje er en "balanserende" massasje, en som gjenoppretter flyten av energi i hele kroppen ved å stimulere blokkerte punkter.

Trykket og dyp inntrengning av Sheabutter i porene stimulerer den naturlige elementering av toksiner og fett akkumulert av organismen. Bevegelsene som brukes under massasjen er dype faste bevegelser og press på akupunkturpunkter som stimulerer lyfesystemet og øker blodsirkulasjonen.

Massasjen er en oppstrammende og slankende massasje, derfor anbefales den også forbehandling av cellulitter. Den er oppkvikkende og har god effekt på muskelsmerter. Passer for alle som ønsker en dyptgående massasje utenom gravide.

60 min. kr 1040,-

Shea butter: "Spices from Madagascar"

Balinesisk massasje

Balinesisk massasje

 

Balinesisk massasje er en blanding av Ayurvedisk og kinesisk massasje. Kombinasjonen av smidige, forsiktige bevegelser og dype, toniske bevegelser gjør denne massasjeteknikken interessant. En balanse mellom avslapping og vital energi.

Passer for alle utenom gravide.

60 min. kr 945.-

Olje: "Zest of Indochina"

Klassisk svensk massasje

 

Svensk klassisk massasje er utformet for å stimulere blodsirkulasjonen, styrke musklene og etablere en bedre balanse mellom muskler og skjelett. Massasjen benyttes for eksempel ved muskelspenninger, treningsverk, hevelser, muskelknuter og som generelt avslappende og oppmykende behandling.

 

Klassisk helkroppsmassasje inkl. hodebunn 80 min. Kr. 1190,-

 

Klassisk nakke -skulder -ryggmassasje 50 min. Kr. 820,-

klassisk nakke -skulder -ryggmassasje 35 min. Kr. 620,-

Klassisk nakke -skulder -ryggmassasje 20 min. Kr. 450,-

 

Klassisk svensk massasje - ønsket område 20 min. Kr. 450,-

Klassisk svensk massasje - ønsket område 35 min. Kr. 620,-

 

Olje: Sweet Almond

 

Anticellulite massasje

Massasje av områder som er utsatt for cellulite. Med innslusning av ampulle med Beauty-tec sim ultralyd.

Egner seg ikke for gravide, de som har metallimplantat eller har vært i behandling av kreft det siste året.

50 min. Kr. 960,-

Olje:Anticellulite

Litt om våre massasje behandlinger

 

Inndeling av massasje etter styrkegrad

Vi har delt inn massasjene i styrke-grad slik at det skal bli lettere for deg å finne en massasje som passer for deg.

Behandlingene er delt inn i lett, medium, dyp og varm massasje. Noen av massasjene vil kunne ligge i flere enn en gruppe

alt etter hvordan massasjen utøves. Noen tåler ikke en massasje som i utgangspunktet er dypere men ønsker alikevel

 

Lett massasje passer godt for deg som ikke tåler dyp massasje, eller ønsker en lettere form for massasje.

Under kategorien Lett vil du finne flere typer massasje med lette strykningsbevegelser hvor de forskjellige massasjegrepene

utføres med lett hånd. De forskjellige massasjene reduserer stress, gir velbehag og øker blodsirkulasjonen i kroppen. Ofte vil de som har Fibromyalgi eller har revmatiske plager finne massasjer som vil passe godt i denne gruppen, da de ofte ikke tåler dyp massasje.

 

Medium massasje er massasje som går litt dypere i muskelvevet enn lett massasje. Bevegelsene som brukes under kategorien medium er vekselsvis faste, dypere og lette og kan virke både oppkvikkende og avlappende.

Den løser opp spenninger i musklene, reduserer stress og forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen.

 

Dyp massasje er massasje som er dyptgående i muskulaturen og som berører triggerpunktene i kroppen. Bevegelsene som brukes er dype, faste bevegelser og kan virke både oppkvikkende og avslappende og har god effekt på muskelsmerter. Under dyp massasje kan man bruke både smidige, faste bevegelser og dype, toniske bevegelser. Dyp massasje løser opp spenninger i muskulaturen, reduserer stressnivået i kroppen og forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen.

 

Varm massasje er massasje utført ved bruk av varme. Det vil si at vi bruker varme muslingskjell, varm Candle Olje eller varme lave steiner. Massasjene kan utøres med både lett og medium trykk. Lavashell og Hot Stone passer for alle utenom gravide og er spesielt behagelige for de med Fibromyaligi og revmatiske plager.

 

Massasjene

Klassisk massasje har alltid vært vår mest populære massasje. Men vi ser at de som prøver noen av våre "nye" massasjer som afrikansk, balinesisk, orientalsk osv. ønsker disse massasjene også neste gang. Det er en god grunn for det. Dette er tradisjonelle massasjer av svært høy kvalitet. Vi vil anbefale deg å prøve!

 

Oljene

Alle våre massasjer har tilpassede oljer fra "A World Of Oils". Disse er blandet av kanskje to av verdens fremste eksperter på essensielle oljer. Perfekt tilpasset olje vil heve kavliteten på din behandling.

 

Kombinasjonene

Kombiner din massasje med floating, aquamassage eller spajet-behandling,

å få mye mer ut av din massasje. Vi anbefaler at du tar terapibehandlingene før selve massasjen for å få full uttelling.

Alle overnevnte apparater passer perfekt sammen med våre massasjebehandlinger. Vi ønsker at du skal få oppleve fordelene ved å kombinere disse behandlingene. Derfor gir vi deg 50% på kombinasjons-apparatbehandlingen i forbindelse med alle våre massasjer.

 

 

Copyright Velvet SPA, 2017