Hudpleie
velvet spa
Quality logo

ANSIKTSBEHANDLINGER

OPPTIL

35%

BEDRE RESULTAT

 

Alle våre behandlinger innholder et ekstra behandlingstrinn - SOMI

 

SOMI er et aktiveringstrinn som gir ekstra gode resultater. Uavhengig forskning viser en forbedring av pleieresultatet på mellom 30-40%.

SOMI består av 3 forskjellige aktiveringsprodukter, cellefornying, fukt og sensitiv. Det tyske kosmetikkselkapet Phyris har patenten på SOMI.

VÅRT BESTE HUDPLEIEKONSEPT NOENSINNE....

 

Dine personlige pleiebehov og behandlingsanbefalinger kan variere fra dag til dag fordi din hudtilsstand påvirkes av din

hverdag og livssituasjon. Du er unik og vil ha behov for en behandling tilpasset din faktiske hudtilstand.

 

Med PHYRIS Skin Care Concept kan vi tilby individuell behandling tilpasset akkurat deg - og gi deg en perfekt hudbehandling, med høyeste effekt.

Den tyske produsenten av det prisvinnende merke PHYRIS holder medisinsk standard på alle sine produkter. De kan med sin unike kvalitetstandard garantere at alle produktene er perfekte, helt ned til minste detalj. PHYRIS er svært detaljorientert når det gjelder de respektive behovene for hver enkel hudtype. Dette garanterer det beste behandlingsresultatet.

 

Alle våre behandlinger har et ekstra behandligstrinn kalt SOMI. Den patenterte SOMI er en aktiveringsfase for å øke toleransen og effekten av pleieproduktene. Uavhengige tester viser en forbedring på over 30% ved bruk av SOMI.

I flere av våre behandlinger inkluderer vi diamantslip, innslusning eller en av våre spesialmasker for en enda mer komplett hudpleiebehandling.

PREMIUM | 1390,-

 

Premium er våre mest populære behandlinger for linjer og rynker. Vi bruker pensling med overfladisk kjemisk peeling (fruktsyrepeeåling), aha maske og det ekstra pleie trinnet somi. Foruten å være svært effektive anti-age behandlinger, så gir de også huden din en «boost» av fuktighet og en fantastisk glød.

 

Aktive ingredienser i disse behandlingene er Phyris sin egen patenterte retinol, markedets reneste og mest effektive alge ekstrakt og stamcelle teknologi fra vill-eple blomst.

 

Terapeuten vil på bakgrunn av din hudtype og hudtilstand sette sammen serum,ansiktsmaske og pleieprodukter i behandlingen som en “perfect match” akkurat for deg.

Vi inkluderer diamantslip, innslusning eller en av våre høykonsentrerte

spesialmasker for å oppnå enda bedre og synlige resultater.

 

Du vil få råd om personlige rutiner og oppfølging for videre progresjon, slik at du kan forsterke resultatene i tiden etter behandlingen.

Vi bruker våre premium produkter og -behandlinger;

Triple A Inspiration, See Change og Perfect Age

I sommermånedene vil vi ikke benytte fruktsyrer i behandlingen.

VELVET SOFT | 895,-

 

Våre beroligende ansiktsbehandlinger som virker oppstrammende på linjer og rynker, med ingredienser i produktene som er svært skånsom for huden.

Velvet Soft har behagelige og balanserende behandlinger for normal hud og hud som kan være følsom og irritert, “livløs” hud og svært tørr hud.

 

Terapeuten analyserer huden og legger opp behandlingen tilpasset din hud og din hudtilstand med utgangspunkt i følgende behandlings- og produktkonsepter; ReSkin Comeback, Cell Lifting, ReGeneration, Antistress og Soft Calming.

VELVET SIGNATUR | 1690,-

 

Vår luksuriøse signaturbehandling med svært aktive ingrendienser. Vi bruker pensling med overfladisk kjemisk peeling (fruktyrepeeling), aha maske og det ekstra pleie trinnet somi, luksus serum og masker som inneholder verdifull ekstrakt fra Sort Perle fra Tahiti, noe som gjør huden silkemyk, binder fuktigheten i huden, og bekjemper dybden av mimikk linjer og rynker.

 

Ingredienser fra Ambra ekstrakt stimulerer hudens egen lipid syntese og vil synlig forbedre hudens struktur.

Velvet Signatur inkluderer Eye Lift øyenbehandling og gir deg resultater allerede etter første behandlng.

 

Behandlingen er en unik sammensetning av avslappende massasje teknikker, kombinert med effektive ingredienser som bekjemper aldringstegn. Huden får økt sirkulasjon, fornyet glød og et synlig løft.

I behandlingen inkluderer vi diamantslip, innslusning eller en av våre høykonsentrerte spesialmasker.

I sommermånedene vil vi ikke benytte fruktsyrer i behandlingen..

LUXESSE MOMENT | 595,-

Et lite øyeblikk med ren nytelse for deg med liten tid som ønsker en kjapp oppfriskning av huden.

Behandlingen gir huden din masse fuktighet og virker oppstrammende på mimikk linjer og rynker.

Behandlingen kan lett benyttes i lunsjen din, da den ikke tar lengre enn 25 minutter.

PLUS | 795,-

 

I våre klassiske ansiktsbehandlinger bruker vi produkter med høyt innhold av hyaluronsyre og ørkengress ekstrakt, som tilfører huden intensiv, langvarig fuktighetspleie, og gjør at huden din føles forfrisket og balansert.

I tillegg vil Panthenol berolige huden og ha en anti-inflammatorisk effekt.

 

Behandlingene tilpasses for normal, tørr og veldig tørr hud eller normal, fet og kombinert hud.

De er best egnet for yngre hud, fra 15-28 år.

 

Terapeuten analyserer huden og legger opp behandlingen som passer best for din hud og ditt hudproblem.

Hydro Plus og Aqua Fresh er behandlingene i denne kategorien.

CLEAR UP | 630,-

Ung problemhud

En forfriskende og effektiv dyprensbehandling for ung hud med urenheter.

Clear Up ansiktsbehandling har fokus på å tømme porene for overskudd av talg, behandle nåværende kviseutbrudd og balansere huden uten å tørke den ut.

Huden vil føles ren og klar med ny glød.

Clear Up er kun for de mellom 13-20 år.

SPECIAL | 1195,-

 

Våre skreddersydde spesialbehandlinger er problemløsende og retter seg mot en rekke hudproblemer som ubalansert, fet hud, store porer, sensitiv og betent akne hud, couperose, rosacea, solskadet hud (pigmentert hud) og hud som virker grå og livløs.

 

I behandlingen inkluderer vi diamantslip, innslusning eller en av våre høykonsentrerte spesialmasker. Totalt forsterker dette behandlingen din og gir deg enda bedre og synlige resultater.

 

Terapeuten analyserer huden og legger opp behandlingen som passer best for din hud og ditt hudproblem.

I denne kategorien ligger våre spesialbehandlinger; Mat Balance, Aha Refining, Derma Repair,Couperose & Rosacea og Vitamin Face Lift

COUPEROSE |

Vi fjerner couperose med T-Away. USHF-metoden (ultra short frequency) med T-Away er kjennetegnet for optimal sikkerhet og minimal belastning på vevet. Behandlingen gir raske og flotte resultater, enten du vil behandle couperose eller spider navi.

 

Hva er couperose?

Couperose, eller sprengte blodkar som det også kalles, er ganske vanlig. Det vises som supertynne blodåremønster på huden, og er spesielt vanlig i kinn og på nesen. Couperose oppstår når veggene i kapillærene (de små blodårene) slutter å trekke seg sammet etter at de har blitt utvidet når blodet har rushet igjennom,

Det vanlige er at blodårene trekker seg sammen igjen, men for de med tynn og sart hud kan veggene i kapillærene bli mindre elastiske slik at de til slutt ikke trekker seg sammen.

Rødmusset hud og synlige blidkar oppstår gjerne ved siden av nesen og kinnene. Røde områder kan oppstå i tidlig alder og øker vanligvis med årene. Uten behandling og beskyttelse utvikles synlige blodkar. Problemet påvirkes av ulike faktorer som bl.a temperaturforandringer, sterk sol, vind, kulde, alkohol og krydret mat.

 

 

 

 

Spider Nevus

Hva er Spider Nevus?

En spider nevus er en godartet og vanlig blodkarforandring. Det skyldes at utvidelse av en blodåre i huden som har flere mindre utløpere. Spider nevus, også kalt edderkopp angioma, ser ut som en liten rød edderkopp på huden og dukker vanligvis opp på ansikt og hals.

 

Hvordan ser huden ut etter couperose behandling?

For enkelte personer kan huden som er behandlet bli litt rødere de første dagene etter behandling. Det kan noen ganger danne seg små skorper, det er viktig at man ikke plukker på disse skorpene om de skulle opptre. Det er svært viktig at man ikke oppholder seg i sol de 3 første ukene etter behandling.

 

Hva bør man ta hensyn til ved hud som har couperose?

Hud som er disponert for couperose er ofte sensitiv og bør ikke utsettes for dampbadstu/badstu, sol, og peelinger med korn som kan gjøre at nye kappillærer brister. Man bør være forsiktig med å oppholde seg ute i kulde og vind. Bruk gjerne en fet krem som beskytter huden i kulden.

 

 

Vi gjør oppmerksom på at Couperosebehandling ikke kan bestilles online ved 1 konsultasjon.

 

Kontakt oss gjerne for mer info og priser

KURBEHANDLINGER MED DIAMANTSLIP

FRESH DIAMOND LOOK | 4500,-/4890,-

 

(kur à 6 behandlinger med Diamantslip)

Passer for alle hudtyper inklusiv sensitiv hud og acne hud.

 

Anti-age Diamond-look (kur à 6 behandlinger med Diamantslip)

Passer for deg som ønsker å sette fokus på linjer og rynker.

 

Begge behandlingene ovenfor er med: rens, tonic diamantslip, maske , aktiverende somi, øyenkrem og dag/nattkrem.

ØYENBEHANDLINGER

OPEN EYE | 450,-

 

Fuktighetsgivende behandling for det sarte øyenpartiet.

Behandlingen er oppfriskende og reduserer tørrhet linjer forårsaket av stress og tilfører huden optimalt med fuktighet.

 

Behandlingen passer for alle hudtyper og er spesielt godt egnet for dehydrert og tørr hud. Øyenbehandlingen fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære.

LUXESSE EYE SPA-LIFTING | 550,-

 

Oppstrammende, nærende og fuktighetsgivende behandling for det sarte øyenpartiet. Behandlingen motvirker fine linjer og rynker

og drenerer og minsker vannansamling rundt øynene ved å øke mikro-sirkulasjonen.

 

Stimulerer og restrukturerer øyenpartiet uten irritasjon. Effektiv behandling mot mørke ringer, poser, tørre og slappe øyenlokk.

Copyright Velvet SPA, 2018