floating
velvet spa
Quality logo

 

Floating

Våre kunder bruker floating for stress, migrene, restitusjon,søvnforbedring, utbrenthet, eksem/psoriasis, muskelplager, leddsmerter, hodepine, kroniske smerter, angst og depresjonsbekjempelse, meditasjon og visualisering, mental oppladning eller bare som ren avslappning.

 

Om det er første gang du flyter hos oss vil du få et skjema som du fyller ut.

Man dusjer og vasker håret før man går inn i tanken. Er det første gang man flyter kan det ofte gå litt tid før man slapper helt av. Når man føler seg avslappet vil du kjenne at du svever uten å bli forstyrret av uønsket stimuli.

Om ønskelig kan du høre på musikk under flybehandlingen din. Behandlingstiden i tanken er 45 minutter. Du vil få beskjed via mikrofon når tiden er inne til å gå i dusjen for ny hårvask og for å få av alt salt.

Etter endt flytetime vil du kunne sitte å slappe av med litt drikke.

Noen er nervøse og litt spente for at tanken skal gi de en klaustroforbisk følelse.Tanken kan når som helst lett åpnes og lukkes fra innsiden. Ønsker du å ha lys i tanken under flytingen er ikke det noe problem.

Total tid vil være ca 60 minutter med av og påkledning.

 

Et lite tips før flyting!

Ikke voks eller barber deg like før du flyter, da vil det kunne svi litt på grunn av det salte vannet.

 

Online Booking

Administrer dine timer selv....

Gavekort

Til en du er glad i........

Floating

Floating, eller flyting, beskrives som en snarvei til dyp avspenning.

 

Der meditasjon og yoga krever at du lærer deg visse teknikker, kan du her bare legge deg ned og flyte inn i total avspenning.

Noe av det genuine ved floating er at det ikke er noe som kan påvirke sansene dine. Kroppen bringes inn i en nærmest vektløs tilstand, mens sinn er avsondet fra alle ytre påvirkninger.

Metoden har vært velkjent blant idrettsutøvere i mange år, og interressen blant fagfolk er økende.

Bli vektløs

Prinsippet er enkelt. Du ligger i en vanntank fylt med høykonsentrert, hudtemperert saltvann. Det store skillet mellom vann og luft forsvinner og man oppnår en følelse av å sveve i vektløs tilstand. Avsondret fra tyngdekraften, får hjerne og muskler optimal hvile. Tanken er lys og lydisolert og avsondrer deg fra alle sanseintrykk. Flytetanken er fylt med ca. 600 liter vann og godt over 300 kg epsom salt. Det utgjør et saltinnhold på ca 35%. Det vil si 5% mer enn Dødehavet.

Svenske studier

Torstein Norlander, proffesor i psykologi ved medisinsk universitet i Karlstad står bak studien som viser at flyting blant annet reduserer stressrelatert smerte og depresjon. Les mer om forskning på floating! Klikk her

 

Floating pr. behandling 45 min. Kr. 495,-

Startkort 3 ganger (kun for 1.gangskunder og kan kun brukes av en og samme person) Kr. 950,-

Klippekort 6 ganger Kr. 2370,-

Klippekort 10 ganger Kr. 3500,-

Copyright Velvet SPA, 2018