Produkter
velvet spa
Quality logo

Phyris


Det unike tre-fase konseptet skaper resultater du kan se og føle både umiddelbart og langsiktig. Dine personlige pleiebehov og behandlingsanbefalinger kan variere fra dag til dag fordi din hudtilstand påvirkes av din hverdag og livssituasjon. Du er unik og vil ha behov for en behandling tilpasset din faktiske hudtilstand.


Phyris er svært detaljorientert når det gjelder de respektive behovene for hver enkel hudtype, og de kan med markedets høyeste kvalitetsstandard garantere deg at produktene er perfekte ned til minste detalj.

Phyris har et bredt utvalg av produkter for enhver hudtype og hudproblem.


Forskere, ledende hudspesialister og erfarne hudpleie- utviklere har satt ny standard ved å arbeide tett sammen. Den høyteknologiske produksjon av de eksklusive formuleringene er laget etter samme strenge regler som for farmasøytiske produkter. Naturlige ingredienser er foretrukket. PHYRIS er en klasse for seg selv med høyeste premium kvalitet - laget i Tyskland. Dyreforsøk er selvsagt en no-go.


Les mer om produktene her


 

A World Of Oils

A World Of Oils har samlet de beste skjønnhetsbehandlingene fra en hel verden. Vi tilbyr 4 forskjellige behandlinger med ingredienser fra deres lokale produkter og stedets tradisjoner. De fleste av behandlingene har dype tradisjoner fra det landet de kommer fra og produktene i behandlingene er typisk for område. Behandlingene er av svært høy kvalitet og produktene bidrar til en fullkommen opplevelse. Det er nytt, det er spennende, og kundene elsker det!


A World of oils var de første i europa til å introdusere massasjelys. Massasjeoljen fra lysene er svært gode å massere med, og etterlater ikke fete "stearinbelegg" på kunden som andre massasjelys kan ha en tendens til. Likevel er det kanskje de nydlige duftene fra lysene som har gjort disse lysene så ekstremt populære. A world of oils sine massasjelys er en internasjonal prisvinner.
Gehwol

Gehwol har i generasjoner vært ensbetydende med alle slags fot- og benproblemer, og velgjørende naturlig pleie. De dekker hele spekteret av moderne for- og benpleieprodukter for alle typer problemer.


Gehwol har preparater som:


Forebygger og fjerner fotlukt

Virker regulerende på svette føtter

Styrker huden

Hjelper til å holde føttene varme og stimulerer blodsirkulasjonen.

Beskytter huden på føttene mot uttørking og gjør den mer smidig.

Hjelper mot sprø negler og forebygger og pleier samtidig.


Gehwol selges kun via autoriserte fotterapeuter.

 

 

Neglelakk - Vinylux

Fra grunnleggeren av CND Shellac selger vi en ny neglelakkserie med ny og revolusjonerende teknologi ingen har sett maken til, VINYLUX POLISH SYSTEM!


Ingen underlakk er nødvendig da fargene er selvheftene til negleplaten og overlakken gjør at VINYLUX har ukelang holdbarhet ved eksponering for naturlig lys. Med dette systemet trenger du kun farge og overlakk. Du kan Velge mellom mange forskjellige farger i Vinylux.


Vi legger også Vinylux neglelakk i forbindelse med manikyr og fotpleie.


 

 

Phyris hudpleieprodukter
a world of oils
gehwol

Copyright Velvet SPA, 2019