Bryn
velvet spa
Quality logo

Permanentbøy

 

Ønsker du naturlig bøy legger vi permanentbøy på vippene dine. Dette er en ypperlig løsning for deg som bruker vippetang eller som vil ha en ekstra bøy på vippene. Permanentbøy av vipper holder i ca. 1-2 måneder avhengig av hårtype.

 

Pene bryn

 

Pene velstelte bryn kan gjøre veldig mye med utseendet ditt.

 

Å få perfekte bryn er ingen enkel oppgave. De skal farges riktig, nappes riktig og ikke minst passe ansiktsformen din.

 

Vi hjelper deg med å finne riktig form og farge

Bryn

 

Brynene dine fungerer som en ramme for ansiktet ditt og er viktigere enn du tror!

 

Visste du at riktig form på øyenbrynene kan gjøre underverker for ansiktet ditt? Øyenbrynene er nemlig rammen for ansiktet ditt, og velformede øyenbryn kan gjøre at du både ser yngre og mer våken ut. Vi har lang erfaring i forming av bryn. Når du kommer til en av våre hudpleiere vil de forme brynene dine og finne farge som passer akkurat deg. Hudpleieren forklarer og viser deg hvorfor brynene dine skal formes akkurat slik for deg og hvordan du kan vedlikeholde det selv, eller vil anbefale når du skal komme tilbake for å forme og farge de på nytt. Vi bruker voks eller pinsett, eller begge deler, eller treading (trådbehandling). Det er imponerende og se hva riktig formede bryn gjør for helheten.

Online Booking

Administrer dine timer selv....

Gavekort

Til en du er glad i........

 

 

Farging av bryn inkl. forming av bryn

Farging av bryn inkl. korrigering med pinsett / voks kr 295,-

 

Farging av bryn inkl. korrigering med treading (trådbehandling) kr 330,-

 

 

Farging av vipper og bryn inkl. forming av bryn

Med pinsett / voks kr 460,-

Med treading kr 495,-

 

 

Forming av bryn

Forming av bryn med pinsett / voks kr 220,-

Forming av bryn med treading kr 260,-

 

 

 

Vipper og bryn

 

Det er enkelt, praktisk og ikke minst veldig pent med ferdig fargede vipper og bryn. Vi farger dine bryn og vipper med en farge som passer til din egen hår og hudfarge. Permanentfargen sitter i ca 2-3 uker på bryn og ca 3-5 uker på vippene. Fargens varighet avhenger av hvilken tid vi er i på året. Mye sol, bruk av make up som igjen må fjernes vil gjøre at fargen sitter dårligere samt hvilken hårtype man har. Noen hårtyper vil miste fargen tidligere enn andre.

 

Vi har farger i mange nyanser og vil da finne en farge som passer akkurat for deg. Vi anbefaler ofte at man farger brynene 1-2 nyanser mørkere enn håret da det ser veldig naturlig ut og rammer fint inn ansiktet ditt. På vintertid er man gjerne litt blekere i huden enn på sommeren så da kan det være naturlig at brynene ikke blir så mørke.

 

 

 

Du er hjertelig velkommen innom for å få litt veiledning om du ønsker!

 

Copyright Velvet SPA, 2017